Brezplačne izobraževalne delavnice v aprilu

datum: 01.04.2013

kategorija: Novice

V mesecu aprilu nadaljujemo v Centru za razvoj podeželja TRG Vipava z brezplačnimi izobraževalnimi delavnicami v okviru projekta Moj kraj je turizmu prijazen.

V soboto, 13. aprila vabimo najmlajše in njihove starše da se nam pridružijo na zanimivi delavnici »Opazovanje ptic v naravi«. Ob 17. uri bomo v prostorih Turistično informacijskega centra Vipava pričeli z ustvarjalno delavnico pod vodstvom Aljaža Rijavec iz zavoda Rdeči Apolon, zatem pa se bomo odpravili opazovat ptice v naravnem okolju.

 V mesecu aprilu vas vabimo tudi na dve izobraževalni delavnici na temo “Turistični spominek”. Delavnici sta namenjeni pripravi na natečaj za turistični spominek Občine Vipava, ki bo v kratkem razpisan.

 Program izobraževalnih delavnic:
-        četrtek, 18. april 2013 ob 18.00 uri: “Turistični spominek v Občini Vipava, prepoznavanje lokalne motivike”, vodi etnologinja Tadeja Ličen;
-        četrtek, 25. aprila 2013 ob 18.00 uri: “Turistični spominek; možnosti izdelave, tehnike, materiali”, vodita oblikovalca Polona in David iz Lične hiše.

Izobraževalne delavnice bodo potekale v prostorih Vinoteke Vipava, Glavni trg 1, Vipava. Število udeležencev na drugi delavnici je omejeno, zato vas vljudno prosimo, da vašo udeležbo predhodno sporočite preko tel.: 05 368 70 40 ali 051 215 226, lahko pa nam pišete na trg.vipava@siol.net


 

Copyright © 2011 LTO Sotočje